Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Burundi'de kurban organizasyonu kapsamındaki faaliyetlerini tamamladı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Orta Afrika Cumhuriyeti'nde ziyaret ettikleri Kur'an kurslarında çocuklara balon, çikolata ve şeker dağıttı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Filistinliler için Mısır'da kesilen kurbanlıkların etlerinin paketlenmesi devam ediyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un, adına bir...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Etiyopya'da bulunan gönüllüler, yetimhaneyi ziyaret etti.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Zimbabve'de 45 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de yetimhanede kalan ve Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarla bir araya geldi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin bağışlarıyla Doğu Afrika ülkesi Burundi'de açtığı kuyular, çok sayıda insanın temiz içme suyuna kavuşmasını sağlıyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl 747 bin 52 hisse kurban ile Diyanet tarihinin en yüksek rakamına...

YAŞAM

Bir dönem Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyetinde kalan Etiyopya'nın turizm ve tarım kenti Harar, lezzetli kahveleri, evcil hayvanlar gibi beslenen sırtlanları ve...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Endonezya'da vekalet yoluyla hayırseverlerin verdikleri kurbanlıkların dağıtımını fakir olan bazı bölgelerde coğrafi şartlar nedeniyle motosikletlerle...

TDV

Sudan'da kısıtlı imkanlarla yaşam mücadelesi veren ailelerin çocukları, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından dağıtılan balon ve şekerlerle mutlu oldu.