Tekirdağ Haberleri

tekirdağ haberleri ve güncel tekirdağ gelişmeleri, tekirdağ ile ilgili tüm video, tekirdağ fotoğrafları ve tekirdağ haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tekirdağ Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlemiş oldukları kermesten elde ettiği geliri Filistin'deki mazlumlar için bağışladı.

Tekirdağ Şarköy'de 4-6 Yaş Kur'an Kursuna devam eden öğrencilere Diyanet Çocuk Takvimi hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Yurt genelinde sabah namazında buluşan gençler, işgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için dua etti.

GÜNDEM

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde "13. Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı" etkinlikleri kapsamında "koç güzellik yarışması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından I. Uluslararası Çağdaş Dini Meseleler Sempozyumu gerçekleştirilecek.

İHTİDA HABERLERİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Tayvan vatandaşı Ta-wei Lui, Müslüman oldu, Yusuf ismini aldı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü öncülüğünde gönüllü kadınlar tarafından kurban bayram öncesi çocuklara bayramlık hediye edildi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ve ATA Sporları Konfederasyonu arasında imzalanan protokol ile Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler Ata sporlarıyla tanışacak.

GÜNDEM

Kentte öğle saatinde başlayan ve zaman zaman etkisini artıran yağmur nedeniyle bazı yollarda su birikintisi oluştu.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi iş birliğinde "Vaaz ve İrşat Çalıştayı" düzenlendi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Çorlu’da  "Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 41 öğrenci hafızlığını tamamladı.