Tekirdağ Haberleri

tekirdağ haberleri ve güncel tekirdağ gelişmeleri, tekirdağ ile ilgili tüm video, tekirdağ fotoğrafları ve tekirdağ haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği Protokolü” imzalandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ'da hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları için uğurlama programı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Tekirdağ ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Tekirdağ İl Müftülüğü öncülüğünde oluşturulan "Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu"nun tanıtımı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı hac organizasyonu kapsamında hacca gidecek hacı adayları için "Hac Hazırlık Kursları" düzenledi.

Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök, imam hatipli gençlerle söyleşi programında bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında İl Müftülükleri Gençlik Koordinatörlükleri bünyesinde dini, sosyal ve kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev...

ALİ ERBAŞ

Tekirdağ'da "Sabah Namazı Buluşması" etkinliğinde konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ibadetlerin kulluğun ifadesi olduğunu belirtti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tekirdağ İl Müftülüğünce hafızlığını tamamlamış 101 öğrenciye belgelerini takdim etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tekirdağ'da Değirmenaltı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

ALİ ERBAŞ

Tekirdağ’da STK temsilcileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 200 bin çocuğun 4-6 yaş Kur’an kurslarında...