Tekirdağ Haberleri

tekirdağ haberleri ve güncel tekirdağ gelişmeleri, tekirdağ ile ilgili tüm video, tekirdağ fotoğrafları ve tekirdağ haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tekirdağ Kapaklı Mevlana Camii'nde Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu. Nasreddin Hoca ile oyunlar oynayan çocuklar, doyasıya eğlendi.

Tekirdağ'da düzenlenen "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konferansında konuşan İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, "Aile yeryüzünün en eski kurumudur, her aile...

GÜNDEM

Tekirdağ'da düzensiz göçmenlerin tespitini kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan Mobil Göç Noktası aracı hizmet vermeye başladı.

Tekirdağ Malkara İlçe Müftülüğü tarafından "Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim" konulu konferans düzenlendi.

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "Bilge Gençlik Maneviyat Kampı" düzenlendi.

Tekirdağ Şehbal Çocuk Akademisi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesine bağışladı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğünce Nene Hatun Kız İmam Hatip Lisesinde "Genç Sorular" söyleşi programı düzenlendi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Malkara İlçe Müftülüğünden emekli olan İmam Hatip Mehmet Demir, çalıştığı süre boyunca Türk Kızılay'a 43 ünite kan bağışladı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (TNKÜ) Gençlik Toplulukları Tanıtım Günleri’nde açılan "Diyanet Gençlik Tanıtım Standı"na gençler yoğun ilgi gösterdi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ'da konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "Din hayatın sadece ibadet bölümünden ibaret değildir." dedi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ’da üniversiteli gençler, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere şehri tanıtarak kayıt işlemlerinde destek oluyor.