Türkiye diyanet vakfı Haberleri

türkiye diyanet vakfı haberleri ve güncel türkiye diyanet vakfı gelişmeleri, türkiye diyanet vakfı ile ilgili tüm video, türkiye diyanet vakfı fotoğrafları ve türkiye diyanet vakfı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Türkiye Diyanet Vakfı #KardeşiminYanındayım etiketli sosyal medya materyalleri.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) organizasyonunda, Diyarbakır'da yaklaşık 14 bin hisse kurbanın eti, kesimin ardından ihtiyaç sahiplerine...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ümraniye Şubesi organizesinde hazırlanan yardım tırı dualarla deprem bölgesinde uğurlandı.

GÜNDEM

Türkiye Diyanet Vakfı #BirKurbanBirKuran etiketli sosyal medya materyalleri.

Bartın Müftülüğü

Bartın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesince vatandaşların kurban vekaletlerini rahatlıkla verebilmeleri amacıyla "Kurban Bağış Standı" açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne’de ikamet eden gurbetçi vatandaş, Edirne İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı organizesinde deprem bölgesine konteyner ev bağışladı.

Van Müftülüğü

Van Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, kurban vekaletini TDV Gevaş Şubesi’ne vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: “Sadakanın en faziletlisi, Müslüman’ın bir bilgi öğrenmesi, sonra da o bilgiyi Müslüman kardeşine öğretmesidir.” (İbn Mâce, Sünnet, 20)

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri, Ramazan ayı münasebetiyle gençlere yönelik "İyilik Sofraları" kuruyor.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şubesi ev sahipliğinde "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım...

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesi, üniversite öğrencilerini misafir etti.