Türkiye diyanet vakfı Haberleri

türkiye diyanet vakfı haberleri ve güncel türkiye diyanet vakfı gelişmeleri, türkiye diyanet vakfı ile ilgili tüm video, türkiye diyanet vakfı fotoğrafları ve türkiye diyanet vakfı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner ev bağışlandı.

Muğla Ortaca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ortaca Şubesi tarafından Kur’an kursları yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Adana Karaisalı İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaisalı Şubesi tarafından yatılı hafızlık Kur’an kursları yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinden bulunuldu.

Türkiye Diyanet Vakfı #KardeşiminYanındayım etiketli sosyal medya materyalleri.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık iş birliğiyle her yıl ramazan ayında düzenlenen "40. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" sona...

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından çocuklara bayramlık kıyafet hediye edildi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi, Ramazan bayramında yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları giydirdi.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesi ve Engelliler Derneği Tokat Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğüne bağlı Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, harçlıklarını depremzede kardeşleri için bağışladı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar Şubesi, Ramazan ayında "zimem defteri" geleneğini yaşattı.