Vakit Haberleri

vakit haberleri ve güncel vakit gelişmeleri, vakit ile ilgili tüm video, vakit fotoğrafları ve vakit haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Siirt ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Şanlıurfa ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Samsun ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sakarya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Rize ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Osmaniye ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ordu ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Niğde ve ilçeleri için Kurban Bayramı namazı saatleri (2024)

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Nevşehir ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Muş ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Muğla ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Mersin ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?