Vali Haberleri

vali haberleri ve güncel vali gelişmeleri, vali ile ilgili tüm video, vali fotoğrafları ve vali haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muş'ta hayırseverlerin yardımıyla inşa edilecek Kur'an kursunun temelini atan Vali Avni Çakır, insanların hayırda yarışmasının Kur'an-ı Kerim'de vurgulandığını söyledi.

Mersin Müftülüğü

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek olarak kurban bağışı çağrısında bulundu.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri'de hafızlık eğitimini tamamlayan 304 öğrenciye icazetini veren Vali Gökmen Çiçek, "Kur'an-ı hakkıyla okuyacağız, hakkıyla öğreneceğiz ve hakkıyla öğreteceğiz." dedi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İslam ve Hz. Peygamber'e yönelik saldırılara dikkat çekerek bununla mücadelede imanın gücünün ortaya konulması gerektiğini söyledi.

Karaman Müftülüğü

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Isparta Müftülüğü

Isparta Valisi Aydın Baruş, İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an kurslarını ziyaret ederek miniklerle buluştu.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hatice Ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari Valisi Ali Çelik, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlilerini kabul etti.

Gaziantep'te hayırsever Uslu ailesi tarafından yaptırılan Diyanet Kompleksi dualarla hizmete açıldı.

Gaziantep Müftülüğü

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, "4-6 Yaş Kuran Kursları Diyanet İşleri Başkanlığının özellikle son yıllarda geliştirdiği en önemli projelerden birisi. Bunların...

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Müftülüğünü ziyaret etti.