Vali Haberleri

vali haberleri ve güncel vali gelişmeleri, vali ile ilgili tüm video, vali fotoğrafları ve vali haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum’un Tortum İlçe Müftülüğüne bağlı Cihanlı Mahallesi Merkez Camii dualarla açıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Aziziye Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlarla bir araya geldi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum İl Müftülüğü Konferans Salonunda din görevlileriyle bir araya geldi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlarla bir araya geldi.

Erzurum'da hafızların sevincine ortak olan Vali Mustafa Çiftçi, "Hafız-ı Kur’an’ın alnından öpülür" diyerek belgelerini takdim etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki yatılı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan çocuklar için sağlık ve spor uygulamalarının başlatılacağını söyledi.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

Edirne İl Müftülüğü koordinesinde hayırsever Türkyılmaz ailesi tarafından inşa edilecek olan cami ve Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu için protokol...

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt İl Müftülüğünü ziyaret etti.

TDV

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kurban vekaletini TDV Çankırı Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, kurban vekaletini TDV Tekirdağ Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.