Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerince yardım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Türkiye Diyanet Vakfı #KardeşiminYanındayım etiketli sosyal medya materyalleri.

Bir Ayet: Allah size yardım ederse artık sizi yenecek hiçbir kimse yoktur; sizi yardımsız bırakırsa O’ndan sonra size kim yardım...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının deprem bölgesindeki faaliyetlerine dair paylaşımda bulundu.

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner evler gönderilmeye devam ediyor.

DÜNYA

Afrika Boynuzu'nda etkili olan kuraklığın, yaklaşık 4,35 milyon kişiyi ciddi şekilde insani yardıma muhtaç hale getirdiği belirtildi.

Adana Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde deprem bölgesine giden gönüllü din görevlilerinin yardım seferberliği sürüyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan ayı içerisinde başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemizde 10 milyondan fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.

Denizli Müftülüğü

Denizli Pamukkale İlçe Müftülüğü organizesinde "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi öğrencileri Ramazan yardımında bulundu.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğünün depremzede vatandaşlara yönelik yardımları sürüyor.

DİYANET HABER

Azerbaycan'dan eski aracıyla Türkiye'deki depremzedelerin yardımına koşan Server Beşirli'ye fotoğrafının kapak olduğu Diyanet Geçerken dergisi hediye edildi.

Adıyaman Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı ve Tut İlçe Müftülüğü tarafından depremden etkilenen köylere yardım ulaştırılmaya devam ediyor.