Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


Rize'de "Zekat İyilik Buluşmaları"na katılan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, vakfın yardımlarla dünyada gönül köprüleri oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep'ten işgalci İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yaklaşık 200 ton gıda yardımı gönderildi.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin 26 Ocak'ta "katil İsrail güçleri himayesinde ambulansla hastaneye nakledildiği" iddiasıyla paylaştığı görüntüdeki Ümmü Muhammed Mismih isimli Filistinli...

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına bir destekte minik öğrencilerden geldi.

Bir Ayet

Allah (cc), inananların yardımcısıdır. Allah’a (cc) iman edenler O’nun yardımı sayesinde üstün gelirler.

Bir Ayet

Allah (cc), peygamberlerin yardımcısıdır. Kendisine inanıp güvenenlere Allah (cc) yardım eder.

Bir Ayet

Mümin, kendisine verilen nimetlerin değerini bilir ve bu nimetleri vereni unutmaz. Müslüman, bile bile, suçlu ve günahkârların yanında yer almaz.

Bir Ayet

Müslüman, muhtaç olanlara yardım eder. Bize yapılan iyilik ve yardımları karşılıksız bırakmamak bir erdemdir. İnsan olarak Rabbimizin yardım ve inayetine...

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğüne bağlı Fakı Dayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Katar Vakıflar ve İslam İşleri Bakanı Ghanem bin Shaheen Al Ghanim ile bir...

Filistin

Katil İsrail'in saldırıları ve uyguladığı abluka nedeniyle Gazze Şeridi'nde gıda maddelerinin tükendiği ve gelen yardımların ihtiyaçları karşılamadığı belirtildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya'da 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek oldu.