Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri’de yaşayan minik Muhammed Ali, katil İsrail işgali altındaki Filistin'deki çocuklara yardım etmek için anlamlı bir bağışta bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi, 2023 yılı içerisinde 28 bini aşkın muhtaç aileye yardım elini uzattı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Akşehir Şubesince ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuldu.

Japonya

Japonya Tokyo Camii’nde, Japonya’nın Ishikawa ili Noto bölgesinde meydana gelen depremde zarar gören afetzedeler için yardım kampanyası düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Batman İl Müftülüğüne bağlı Bahçelievler 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Filistinli kardeşleri için kumbaralarını açtı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muş İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muş Şubesi tarafından açılan Filistin İçin Hayır Çarşısı'nda 923 bin 765 lira...

Filistin

Türkiye'den Filistin'e 109 tırlık insani yardım malzemesi götürecek gemi, Mersin Uluslararası Limanı'ndan yola çıktı.

GÜNDEM

AFAD, bağış hesabında toplanan 125 milyar 727 milyon 290 bin 482 liranın yaklaşık 73,5 milyar lirasının, barınma ve nakdi yardım...

Yurt genelinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına başlatılan yardım kampanyalarına öğrencilerin desteği sürüyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, bugüne kadar 2 milyon dolarlık yardımı Gazze'ye ulaştırdıklarını bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına kermesler açılıyor.

Balkanlar

Batı Balkan ülkelerinden Bosna Hersek ve Karadağ'da, Fas ve Libya'da yaşanan doğal afetlerden etkilenenler için yardım toplandı.