Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ardahan Hanak İlçe Müftülüğünce yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik "Yüzme" ve "Bilgi Yarışması" etkinlikleri düzenlendi.

Ankara Müftülüğü

Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar, 2023 yılında gerçekleştirilen yarışma ve projelerde dereceye giren personel ve öğrencileri kabul etti.

Ankara Müftülüğü

Ankara Yenimahalle İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Mevlid-i Nebi Haftası" yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Amasya İl Müftülüğü, Kur'an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmaları düzenledi.

Amasya Müftülüğü

Amasya Suluova İlçe Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında "40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik düzenlenen hadis-i şerif ezberleme yarışmasında il birincileri belli oluyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip öğrencileri arasında düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Güzel Okuma Yarışması"nın Adıyaman...

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü" münasebetiyle "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

Sivil Toplum Kuruluşlarında Kadın Birliği Platformu ve Eğitici Valideler Derneği tarafından “6. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması” düzenlenecek.

DÜNYA

Kazakistan Müslümanları Dini İdaresi tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kur'an-ı Kerim Yarışması başladı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, unutulmaya yüz tutmuş masal kültürünü canlandırmak amacıyla "İyilik ile Gönüllere Dokun" temalı masal yarışması düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı hadis-i şerif ezberleme yarışması düzenlenecek.