Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çanakkale Gökçeada İlçe Müftülüğünce bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Vav Kuşağı Yarışması" kapsamında 1. Görev ödülleri verildi.

Malatya Akçadağ İlçe Müftülüğü tarafından "Camiye Gel, Puanları Topla, Ödülü Kap" temasıyla yarışma düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum Boğazkale İlçe Müftülüğünce "Ödüllü Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması ile "Etkili Hutbe Sunumu Semineri" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bursa'da bulunan İmam Hatip Ortaokulları arasında "Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Gürsu ilçesinde yapıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Müftülüğü tarafından "Özgür Filistin ve Kudüs" temasıyla düzenlenen Resim Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları"...

Kıbrıs

KKTC'de Şanlı Erenköy Direnişi'ni anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda din görevlileri birincilikle döndü.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik düzenlenen hadis-i şerif ezberleme yarışmasında Giresun il birincisi belli oldu.

Japonya

Japan Islamic Trust ve Tokyo Camii iş birliği ile "24. Ulusal Hafızlık Yarışması"nın Japonya finali Tokyo Camii & Diyanet Türk...

Van'da İmam Hatip Okullarında okuyan kız öğrencilere yönelik "Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenledi.

Çorum’un İskilip ilçesi Aşağı Örenseki Ortaokulunda "Siyer ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce engellilere yönelik düzenlenen hadis-i şerif ezberleme yarışmasında Espiye’den Berra Nur Çelik birinci oldu.