Yetim Haberleri

yetim haberleri ve güncel yetim gelişmeleri, yetim ile ilgili tüm video, yetim fotoğrafları ve yetim haberleri Diyanet Haber sitemizde


Konya Müftülüğü

Konya'da TDV gönüllüsü kadınların başlattığı "Sevgin Umut Olsun" projesi ile Gaziantep'teki yetim çocuklar sevindirildi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğü, "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında 150 öksüz ve yetim öğrenciye bayram öncesi yardımda bulundu.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eyyübiye Şubesi tarafından yetim ailelere iftar yemeği verildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları gönüllülerince gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğünün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yetimler bir araya geldi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından yetimlere yönelik gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi organizasyonunda ilde yetim ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve gönüllülerince şehit, gazi yakınları ve yetim çocuklara yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mengen Şubesi iş birliğinde "15 Ramazan Dünya Yetimler Günü"nde yetimler unutulmadı.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü, düzenlediği iftar programıyla yetim aileler, hafızlık Kur’an kursu öğrencileri ve  üniversiteli gençleri buluşturdu.

DİYANET HABER

Adıyaman İl Müftülüğü Yetim Koordinatörlüğü bünyesinde görevli Abdullah Sağlam, hayırseverlerin bağışlarını sahur vaktinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor

Ramazan

Eskişehir Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Ahmet Yavuzer Cami görevlileri tarafından Ramazan boyunca yetim çocuklara yönelik iftar programları düzenleniyor.