Yetim Haberleri

yetim haberleri ve güncel yetim gelişmeleri, yetim ile ilgili tüm video, yetim fotoğrafları ve yetim haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eyyübiye Şubesi tarafından yetim çocuklar için özel bir program düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da gerçekleştirilen "Koruyucu Aile" konferansında konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Halil Kılıç “Ümmetin çocuklarını düşünmek zorundayız.” dedi.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında yetimlere karne hediyesi olarak bisiklet verildi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da "Unutursak Yetim Kalır" projesi kapsamında 56 yetim öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Sinop Dikmen İlçe Müftülüğü, şehir meydanına kurduğu stantla yetim bağışı kampanyası başlattı.

Bir AYet: "Hak ve hakikat içerikli kitabı ve o sayede ölçü ve dengeyi gönderen Allah’tır. Nereden bileceksin, kıyamet vakti belki...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da ümmetin gençleri Uygur Türk’ü yetim çocuklarla Şehzadebaşı Camii’ndeki iftar programında bir araya geldi.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ve Yozgat Türkiye Diyanet Vakıf Şubesince yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi olan 70 çocuğa bayramlık kıyafet alındı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve 1 Sadaka Derneği iş birliği ile Ramazan bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım gerçekleştirildi.

Elazığ Müftülüğü

Elazığ’da yaşayan yetim bir çocuk kumbarasını, camide duyduğu yetim projesine bağışladı.

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü, yetim ailelere ve sosyal hizmetlerde kalan çocuklar için "İftar Programı" düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle yetim çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediye edildi.