YKS Haberleri

YKS haberleri ve güncel YKS gelişmeleri, YKS ile ilgili tüm video, YKS fotoğrafları ve YKS haberleri Diyanet Haber sitemizde


EĞİTİM

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri başladı.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (2023-YKS) Yabancı Dil Testi (YDT) Arapça alanında 500 tam puan alan Hüseyin Furkan Erdem, birinci sırada tercih...

EĞİTİM

2023 YKS yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden açıklandı.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemleri için bugün son gün. Adaylar tercihlerini saat 23.59'a kadar yapabilecek.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak adaylara önerilerde bulundu.

EĞİTİM

ÖSYM, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihlerinin alınmaya başladığını duyurdu. Tercih işlemleri, 08 Ağustos'ta sona erecek.

EĞİTİM

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

GÜNDEM

Konya'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (2023- YKS )Yabancı Dil Testi (YDT) Arapça alanında 500 tam puan alan Hüseyin Furkan Erdem, kariyerini...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, YKS Yabancı Dil Testi (YDT) Arapça alanında 500 tam puan alan Hüseyin Furkan...

EĞİTİM

Cevap kağıtları ve aday cevapları, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden 10 gün süreyle incelenebilecek.

GÜNDEM

"Başarımda öğretmenlerim ve arkadaşlarım da etkili oldu. Yıl boyunca öğrendiğimiz bilgileri paylaşarak birbirimizi yukarıya çıkardık"