Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ardahan  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, 4-6 Yaş Kur’an kurslarındaki minikleri ziyaret ederek Diyanet Çocuk Takvimi hediye etti.

Japonya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camii, İslam dinini yakından tanımak isteyen Japon toplumundan 50 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyor.

Japonya

Japonya’da Tokyo Camii’ni ziyaret eden Hristiyan Kız Ortaokulu öğrencileri, en çok ezan ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden etkileniyor.

Kastamonu İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde KYK Yurdu kız öğrencileri Güldal Akşit Huzurevini ziyaret etti.

#KEŞFET

Cebrail'in (as) kabir ziyaretinde okunmak üzere Hz. Peygamber'e öğrettiği dua hangisidir? İslam'ın ilk yıllarında kabir ziyaretlerinin yasaklanmasının sebebi neydi? Kabir...

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’yi makamında ziyaret etti.

ALİ ERBAŞ

Bir dizi açılış ve icazet merasimi için Trabzon’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon Valiliğini ziyaret etti.

Kırklareli Kofçaz İlçe Müftülüğü organizesinde öğrenciler, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Kırıkkale Final okullarında eğitim gören öğrenciler, Nur Camii ve Külliyesini ziyaret etti.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenliyor.

Kayseri'de ilçe müftüleri ve daire personeli "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Yusuf Akkuş'u...