Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" münasebetiyle yaşlı vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü tarafından yetim çocuklar evlerinde ziyaret edildi.

Hatay Müftülüğü

Hatay İl Müftülüğünce depremden etkilenen Uzun Çarşı esnafı ziyaret edildi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hatice Ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğünce yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullar ziyaret edildi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da üniversite öğrencileri “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında beraberindeki heyetle emekli din görevlilerini ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Müftülüğünü ziyaret etti.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çalarken, Bolu Mengen İlçe Müftüsü Mehmet Özcan, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri okulun ilk günü...