Haymana İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler tarafından yıl sonu kapanış etkinlikleri gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Haymana Müftü Vekili Talip Saçmaözü, "Haymana Müftülüğü olarak siz değerli kardeşlerimizin bizlere güvenerek emanet ettiği yavrularımız, kurslarımızda dini bilgiler, değerler eğitimi ve sosyal etkinliklerle dolu 8 ayı geride bıraktılar. Kurslarımızda dini ve milli değerlerine bağlı imanlı ve ahlaklı bir neslin temeli atılmaktadır. Öğrencilerimiz tüm dünyanın Gazze’deki vahşeti, katliamı  görmezden geldiği, sessiz kaldığı bir zaman diliminde, kendileri minik, dertleri ve kalpleri büyük evlatlarımız, bizlerin kalbinde neşv-ü nema bulan iman ve inanç en sağlam kaleleri yıkmaya muktedir diyerek Haymana’dan Gazze’ye kucak dolusu selam gönderiyorlar." dedi.

Haymana Gazzeye Selam 22

Programda öğrenciler tarafından Kur’an tilaveti, tiyatro ve mehter gösterileri ve Gazze direnişinin sembolü olan dabke dansı icra edildi.