Iğdır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlerin kardeşlik duygusunu pekiştirmek ve onlara olumlu sosyal kazanımlar sağlamak amacıyla düzenlenen kampa 12-14 yaş arasında 45 gencin katılımıyla başladı.

Öğrenciler, kamp süresince değerler eğitimi alarak çeşitli sosyal ve sportif etkinliklerle kültürel gezilere katılıyor. Ayrıca öğrencilerin, hem bireysel hem de grup olarak gelişimlerini destekleyecek etkinlikler ve atölye çalışmaları yapılıyor.

Kampta gençlerle bir araya gelen İl Müftüsü Zahit Demirel, "Katıldığınız her kampı hayatınızda bir şeylerin değişmesine ve gelişmesine fırsat bilin. Kaplar eğlenceli olduğu kadar eğiticidir de. Bu kampta hem eğleneceksiniz hem de öğreneceksiniz. Unutmayın her zaman insanın hayatında ilkler vardır. Bu kamp belki ailenizden ayrıı düştüğünüz bir ilktır. Belki mahalleniz dışında ilk defa farklı bir arkadaş edinirsiniz, belki ilk defa bir sohbete katılırsınız. Onun için bu ilklerin değerini bilin hem eğlenin hem öğrenin. Katımınız için sizi tebrik ediyorum." dedi.

Müftü Demirel, projede emeği geçen ve katkı sunan görevliler ile katılımcılara teşekkür ederek ayrıldı.