Edirne İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Umre Ödüllü Bilgi Yarışması kapsamında lise kategorisinde okul birincisi olan gençlerle İstanbul gezisi gerçekleştirdi.

İl Gençlik Koordinatörleri Talha Karaca ve Emine Karauluç rehbeliğindeki gezi Eyüp Sultan Camii'nden başladı. Miniatürk, Fatih, Süleymaniye, Kapalıçarşı, Nuruosmaniye, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi ve Sultanahmet gibi önemli eserlerin ziyaretlerinin ardından Gülhane ve Sarayburnu ile nihayete erdi.

Genç Gezi 22

İl Müftüsü Hasan Başoğlu gezi hakkında şunları söyledi:

"Öncelikle öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ediyorum. İl Müftülüğü'müz olarak gençlik koordinatörlerimizin öncülüğünde böyle bir gezi tertip etmemizin sebebi öğrencilerimize hiçbir başalarılarının karşılıksız kalmayacağının mesajını vermektir. Kendileriyle daha nice güzel faaliyetlerde bir araya gelmeyi umuyoruz."

Koordinatörler Karaca ve Karauluç ise "İl Müftümüz  Hasan Başoğlu'na çalışmalarımıza verdiği her türlü destek için teşekkür ediyoruz. Biz, öğrencilerimizle birlikte olmaktan keyif alıyoruz. Bundan sonra da İl Müftülüğümüzün himayelerinde, onların bilgilerinin, kültürlerinin artmasına vesile olacak her türlü etkinlikte gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz." dediler.