1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Nijer'deki hazırlıklarını sürdürüyor.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu için Etiyopya'da bulunan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin "Osman"ı Emre Üçtepe, diziyi izleyen gençlerin ilgisiyle karşılaşıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı OGM yetkilileri, bayram tatilinde mesire ve orman alanlarını tercih edecek vatandaşları, mangal yakmamaları ve yangın riski oluşturabilecek cam, plastik ve kağıt gibi atıklar bırakmamaları konusunda uyardı.

1 ay önce Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ev sahipliğinde "II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" gerçekleştirildi.

1 ay önce Edirne Müftülüğü

Edirne Havsa İlçe Müftülüğü tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi.

1 ay önce Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu Kaymakamı Tarık Emre Uşen, kurban vekaletini TDV'ye vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ve 81 ildeki müftülükler, bayramın birinci günü mesai bitimine kadar vekalet yoluyla kurban bağışı kabul edecek.

1 ay önce GÜNDEM

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu geçişinde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri nedeniyle yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan kesimlerde su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

1 ay önce Filistin

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, katil İsrail'in saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nde ateşkes sağlanmazsa bir neslin yok olacağı uyarısında bulundu.