1 ay önce Diyanet Bilgi

Teşrik tekbirleri Kurban Bayramı'nın dördüncü günü ikindi namazıyla sona eriyor.

1 ay önce #KEŞFET

Teşrik tekbirleri ne zaman? Şafi Mezhebine göre teşrik tekbirlerinin hükmi nedir? Teşrik Tekbirlerinin Arapçası ve anlamı

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ı Gazzeli şehit ve yaralı ailelerinden oluşan 1000 kişiyi hac için ülkelerinde ağırlama kararından dolayı tebrik etti.

1 ay önce Yurtdışından

Tahran Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

1 ay önce DÜNYA

Türkiye'den gelen vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) Nijer'de yürüttüğü yardım organizasyonları halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 2 gününde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

1 ay önce İHTİDA HABERLERİ

Bulgaristanlı Kuzmova ailesi, İstanbul Zeytinburnu İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

1 ay önce Bir Ayet

“Adn cennetinde, cennetliklerle rablerini görmeleri arasında, Allah’ın zatı üzerindeki azamet vasfından başka hiçbir şey olmayacaktır.” (Müslim, “İman”, 296)

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hac ibadetini yerine getirmek üzere mübarek beldelerde bulunan 2 milyondan fazla Müslüman hacı oldu.

1 ay önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) işbirliğiyle Konya'da 7 bin 200 kurban hissesinin eti ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.