1 ay önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) organizasyonunda Diyarbakır'da 720 büyükbaş hayvan kesilerek, etleri depremzede ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

1 ay önce TDV

Afrika ülkelerinde, ayaklarında ayakkabı, üzerlerinde kıyafet, kimi zaman da yiyecek ekmekleri dahi olmayan çocukların yüzü, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu sayesinde güldü.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Nijer'de kurbanlıkların kesimine ve dağıtımına başladı.

1 ay önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" temasıyla düzenlediği 2024 yılı vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında Uganda'da bayramın ilk gününde kesilen kurbanlıkların etleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başladı.

1 ay önce Sivas Müftülüğü

Sivas Koyulhisar’da yapımı tamamlanan Tuğladağı Toki Camii dualarla ibadete açıldı.

1 ay önce Edirne Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı ve Bulgaristan müftüleri Edirne Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti.

1 ay önce Konya Müftülüğü

Vefat eden Konya İl Müftülüğü personeli İbrahim Kara, ebediyete uğurlandı.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Rabbin için namaz kıl, kurban kes!" (Kevser, 108/2)

1 ay önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ile Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında Gürcistan'ın çeşitli bölgelerinde kurban etleri dağıtılıyor.

1 ay önce TDV

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın hissesinin olduğu kurbanlık da Matana bölgesinde kesildi.