1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Endonezya'da vekalet yoluyla kurbanlıkların kesimi ve kurban eti dağıtımını sürdürüyor.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı, kurduğu "Danışma Hattı" ile Türk hacı adaylarının kutsal topraklarda kaybolmalarının önüne geçti.

1 ay önce DÜNYA

Etiyopya'nın Tigray bölgesinde yaklaşık iki yıl süren iç savaşta hasar gören Kral Necaşi Eshame'nin Türbesi, camisi ve 15 sahabenin mezarlarının restore edilmesi için Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) girişimlerini sürdürüyor.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Diyanet'in Mekke'ye hac vizesiz giden Türk vatandaşlarını Suudi Arabistan makamlarına şikayet ettiği" iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Bir tane vatandaşımızı bile Mekke'de kimseye şikayet etmedik." dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Yurdun kuzeydoğu kesimleri için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hac ibadeti için mübarek beldelerde bulunan Türk vatandaşlarından vefat edenlerin sayısı 23 oldu.

1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce Hac ve Umre

Şeytan taşlamada hangi dua okunur? Şeytan taşlamada okunabilecek dua

1 ay önce Bir Ayet

“Kim istiğfar etmeye devam ederse, Allah onun için her kederden bir kurtuluş, her sıkıntıdan bir çıkış yolu ihsan eder ve onu ummadığı yerden rızıklandırır.” (İbn Mâce, “Edeb”, 57)

1 ay önce Diyanet Takvimi

Allah, her işi güzel yapmayı istemiştir. Şu hâlde bir hayvanı kestiğinizde de kesimini güzel yapın. (Biriniz hayvan keseceği zaman) bıçağını bilesin ve kestiği hayvanı rahatlatsın! (Müslim, Sayd, 57)