1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Kutlu beldede hac farizası için buluna hacılar yurda dönmeye başladı.

1 ay önce Bir Ayet

“Sözlerin en güzeli Allah’ın kitabıdır.” (Buhârî, “Edeb”,70) “Ben ve benden önceki peygamberlerin söyledikleri sözlerin en üstünü ‘Lâ ilahe illallahu vahdehû lâ şerîke leh’ sözüdür.” (Muvatta’, “Hac”, 81)

1 ay önce GÜNDEM

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında 5 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.

1 ay önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan Amerika Diyanet Merkezi’ne yönelik ithamlar üzerine bir açıklama yaptı.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Zimbabve'de 45 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla Somali'de 1 milyon ihtiyaç sahibine kurban eti dağıttı.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Etiyopya'da bulunan gönüllüler, yetimhaneyi ziyaret etti.

1 ay önce DİYANET HABER

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde zarar gören Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki tescilli kültür varlıklarından 159 yıllık Dervişiye Camii aslına uygun olarak yeniden yapılarak ibadete açılacak.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Şüphesiz inkâr edenler Kur’an’ı işittikleri zaman neredeyse seni gözleriyle devireceklermiş gibi bakar, ‘şüphe yok o bir delidir’ derler. Oysa Kur’an, âlemler için ancak bir öğüttür." (Kalem, 68/51-52)

1 ay önce GÜNDEM

Yurdun çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınlarına müdahaleler devam ediyor.