3 hafta önce Diyanet Bilgi

Ravza-i Mutahhara, sözlükte hangi anlama gelmektedir? Ravza-i Mutahhara nerededir? Ravza-i Murahhara hakkında merak edilenler.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2024 Hac Organizasyonu'ndaki görevli personele hazırladığı özel kliple teşekkür etti.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu’nda görevli personel unutulmaz anları Diyanet Haber'e anlattı.

3 hafta önce GÜNDEM

Büyük İstanbul Otogarı'nda Kurban Bayramı tatilinin son gününde yoğunluk yaşanıyor.

3 hafta önce Kahramanmaraş Müftülüğü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde toprağa verildi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in 7 Ekim 2023'ten beri saldırılarını sürdürüp yardım girişini engelleyerek büyük bir "insani felakete" neden olduğu Gazze Şeridi'nde son bir haftada 4 çocuğun daha açlıktan öldüğü bildirildi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in Gazze kent merkezine düzenlediği hava ve kara saldırılarında en az 15 Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi yaralandı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

4 hafta önce Bir Ayet

Yardımı dilenecek, ceza ve azabından korkup sığınılacak tek varlık Allah’tır. “La havle vela kuvvete illa billahi’l-aliyyi’l-azîm” (Güç ve kuvvet sadece yüce ve büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.)

4 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve herkes yarın için ne hazırladığına baksın. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz ki Allah, yaptıklarınızdan haberdardır." (Haşr, 59/18)