3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce #KEŞFET

Cennetü’l-Baki Nerededir?  Cennetü’l-Baki Ne demektir? Cennetü’l-Baki Niçin Önemlidir? Cennetü’l-Baki' de Kimler Medfundur?

3 hafta önce #KEŞFET

Kur’ân-ı Kerîm’de Uhud Gazvesi hangi surelerde geçmektedir? Uhud Dağı’nın Mescid-i Nebevî’ye uzaklığı ne kadar? Peygamberimizin Uhud'a dair sözleri

3 hafta önce Filistin

Gazze Şeridi'nde yaşanan ciddi gıda kıtlığı nedeniyle son kullanma tarihi geçmiş konserve yiyecekleri yiyen Filistinliler arasında zehirlenme vakaları görüldü.

3 hafta önce SAĞLIK

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, sıcak havalarda serinlemek için tercih edilen soğuk duşun kalp sağlığını olumsuz etkileyebildiğini belirtti.

3 hafta önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin eğitim bilgisi kontrol, seçme ve onaylama işlemleri başladı.

3 hafta önce GÜNDEM

Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirilen "Depozito Yönetim Sistemi", pilot bölge seçilen Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 2 yıldır başarıyla uygulanıyor.

3 hafta önce Filistin

Avrupa Birliği (AB), Gazze'ye insani yardım girişinin neredeyse imkansız hale geldiğine dikkati çekerek, sorunun ortadan kaldırılması için taraflara ve uluslararası aktörlere ortak eylem çağrısı yaptı.

3 hafta önce DÜNYA

Rusya'ya bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sergey Melikov, Mahaçkale şehrindeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden polislerin sayısının 15'i geçtiğini belirtti.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Suudi Arabistan, hac ibadetini yerine getirmek üzere mübarek topraklara gelen 1301 kişinin vefat ettiğini açıkladı.