3 hafta önce Filistin

BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı, katil İsrail'in yardım girişini engelleyerek halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze'de, binlerce ailenin günlük ihtiyaçları için kirli deniz suyuna muhtaç bırakıldığını duyurdu.

3 hafta önce DÜNYA

Suriye ile katil İsrail'in işgali altındaki Filistin toprakları başta olmak üzere dünyada savaş, iç çatışma ve ayrımcılık gibi nedenlerle Müslümanlara yönelik uygulanan işkencenin ve işkence sonucu ölümlerin önüne geçilemiyor.

3 hafta önce KÜLTÜR - SANAT

Hem mimari hem insani açıdan estetik bir düşüncenin eseri olarak ortaya konulan yapılar, Osmanlı medeniyetindeki canlılara gösterilen merhametin de bir simgesi olarak görülüyor.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce YAŞAM

Hakkari'de çobanlar, yaylalarda otlattıkları küçükbaş hayvanlarını kar örtüsünün kalkmadığı arazileri aşarak sağımın yapılacağı alanlara götürüyor.

3 hafta önce #KEŞFET

Gars Kuyusu nerededir? Gars Kuyusu'nun önemi nedir? Peygamberimizin vasiyetinde yer alan kuyu,

3 hafta önce DÜNYA

Azerbaycan’ın 27 yıl Ermeni işgalinde kalan Ağdam kentindeki 19. Yüzyıldan kalma Ağdam Camii yenilendi.

3 hafta önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 11 Ağustos'ta yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/2) başvuruları başladı.

3 hafta önce EKONOMİ

Konut Fiyat Endeksi (KFE), Nisan 2024’te aylık yüzde 2,2 ve yıllık yüzde 48,4 arttı.

3 hafta önce DEPREM

AFAD Deprem Danışma Kurulu Üyesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Koçbulut, Sivas'tan Kayseri'ye kadar uzanan Deliler Fayı'nda inceleme başlattıklarını bildirdi.