3 hafta önce GÜNDEM

Samsun'da, kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Ürdün Başsavcılığı, kutsal topraklarda 99 vatandaşının hayatını kaybetmesinin ardından insanları hac ibadetini yerine getirmeleri için izinsiz şekilde Suudi Arabistan'a gönderen 19 kişi hakkında "insan kaçakçılığı" suçlamasıyla tutuklama talep etti.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyanet Akademisi büyük bir devrim oldu.” dedi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı son 24 saatte 32 artarak 37 bin 658'e yükseldi.

3 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'de hava sıcaklıklarının yarın itibarıyla kuzey ve iç kesimlerde birkaç derece düşmesi, Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinin çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinin ise kuvvetli yağış alması bekleniyor.

3 hafta önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen 7 bin 216 trafik kazasında 72 kişinin yaşamını yitirdiğini, 12 bin 274 kişinin yaralandığını bildirdi.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl yaptıkları hac organizasyonuna ilişkin, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, her zaman olduğu gibi yine milletimizin sıkıntı yaşamaması, ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmesi için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Milletimizin duasını aldık." ifadesini kullandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

3 hafta önce YAŞAM

Dünyada flamingoların kuluçkaya yattığı en önemli sulak alanlar arasında bulunan Tuz Gölü'nde, bir süre önce dünyaya gelen yavrular, kanat çırpmaya hazırlanıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.