3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi’nde düzenlenen Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da törende dua etti.

3 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu” yarışmaları düzenlendi.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kim Kur’an’ı okur ve onu ezberlerse Allah onu cennete koyar ve akrabasından cehennemlik olan on kişiye şefaatçi kılar." (İbn Mâce, Mukaddime, 16)

3 hafta önce GÜNDEM

Balıkesir'in üç ilçesindeki kırsal alanlarda yangın çıktı.

3 hafta önce DİTİB

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Dortmund kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Eving Selimiye Camii’nin kadınlar kolu üyeleri, geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da şehir hastanesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Bilim insanları, uzun süreli yalnızlığın yaşlılarda felç riskini artırabildiğini ortaya koydu.

3 hafta önce GÜNDEM

Samsun'da, kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Ürdün Başsavcılığı, kutsal topraklarda 99 vatandaşının hayatını kaybetmesinin ardından insanları hac ibadetini yerine getirmeleri için izinsiz şekilde Suudi Arabistan'a gönderen 19 kişi hakkında "insan kaçakçılığı" suçlamasıyla tutuklama talep etti.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyanet Akademisi büyük bir devrim oldu.” dedi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı son 24 saatte 32 artarak 37 bin 658'e yükseldi.