3 hafta önce SAĞLIK

Tokat'ta 5 kişi, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı teşhisiyle Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Kargo Ekip Başkanı Dr. Mehmet Şükrü Kılıç, Diyanet İşleri Başkanlığının PTT ile iş birliği içerisinde Medine’de kargo hizmeti verdiğini belirterek, Diyanet PTT Kargo dışında ulusal düzeyde hizmet veren başka bir kargo firmasının bulunmadığını kaydetti.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 60 artarak 37 bin 718'e yükseldi.

3 hafta önce EKONOMİ

Otomotiv sektörünün gelişmiş güvenlik sistemlerine uyumuna yönelik yapılan düzenleme kapsamında ulusal tip onayıyla Türkiye'de üretim yapan firmalar için uygulama geçiş tarihi 31 Ağustos olarak belirlendi.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında kutsal topraklara Almanya’dan giden hacılar, Köln Havalimanı’nda güllerle karşılandı.

3 hafta önce Hac ve Umre

Mescid-i Nebevi'nin yakınındaki Mescid-i Gamâme'nin anlamı nedir? Mescid-i Gamâme'nin önemi nedir? Mescid-i Gamame nerededir?

3 hafta önce EKONOMİ

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması'nın sonuçlarına göre, en büyük 500 şirket 24 sektörde toplandı.

3 hafta önce DÜNYA

Nijerya'nın kuzeydoğusunda Boko Haram ile DEAŞ'ın Batı Afrika kolu ISWAP terör örgütlerinin saldırıları nedeniyle evlerini terk eden 4,8 milyon kişi, ciddi açlık riskiyle karşı karşıya.

3 hafta önce GÜNDEM

Konya'da kuraklık ve yer altı sularının azalması nedeniyle oluşumu artan obruklardan sonra yüzey yarıkları da tarım arazilerinin yanı sıra yerleşim yerlerindeki yapılara zarar vermeye başladı.

3 hafta önce GÜNDEM

Arhavi'de su baskınları, Hopa'da ise heyelan meydana geldi.