3 hafta önce GÜNDEM

Sağlık Bakanlığı yetkilileri, yaz aylarında artan besin zehirlenmelerinden korunmak için temizlik, pişmiş ve çiğ besinlerin ayrılması, gıdaların uygun sıcaklıkta saklanması, güvenilir ham madde ile su kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

3 hafta önce Kars Müftülüğü

Kars’ın Arpaçay ilçesi Okçuoğlu Köyü Camii Kursu tarafından "Özgür Filistin" temalı bir etkinlik düzenlendi.

3 hafta önce Kocaeli Müftülüğü

Kocaeli Gebze İlçe Müftülüğü tarafından KYK yurdunda "Umre Ödüllü Yarışma" düzenlendi.

3 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

İngiltere'de araştırmacılar, yapay zekanın girdiği bazı sınavlarda üniversite öğrencilerinden daha yüksek başarı gösterdiğini tespit etti.

3 hafta önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe "6 ay-6 bin kilometre" ve "ilan kısıtlaması" uygulamalarının 1 Ocak 2025'e kadar uzatıldığını bildirdi.

3 hafta önce EKONOMİ

Temiz enerji kapasite artışında geçen yıl gerçekleşen 576 gigavatlık sistem kurulumu arasında güneş enerjisi, 447 gigavat ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin gece boyu Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırlarda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Kahramanmaraş arasındaki bölümünde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce GÜNDEM

Bahçelievler’de 4 katlı bina çöktü. Çöken binada ölen, yaralanan ya da enkaz altında bulunan kimsenin olmadığını bildirildi.