3 hafta önce GÜNDEM

Mersin'in Silifke ilçesinde Akkuyu Nükleer Güç Santralinde (NGS) çalışan işçileri taşıyan servis otobüsünün karşı şeride geçerek servis aracı ve otomobile çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 35 kişi yaralandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce Kırıkkale Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kırıkkale İl Müftülüğünce "Bir Yetime Aile Olmak” konulu panel düzenlendi.

3 hafta önce Bir Ayet

Allah’ın rızasını gözetmek her şeyden önce gelmelidir. Allah’ın rızasını kazanmak dünya ve ahirette mutlu olmanın sebebidir. İhlasla ve karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyerek yapılan dua da bir ibadettir.

3 hafta önce TDV

Antalya'daki Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde, katil İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında öldürülen öğrenciler unutulmadı.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, 2 gündür karadan saldırılarını sürdürdüğü Gazze kentinin doğusundaki Eş-Şucaiyye Mahallesinde şehit olan ve yaralananlar olduğu ancak sivil savunma ekiplerinin, saldırılar nedeniyle bu kişilere ulaşamadığı belirtildi.

3 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun Alucra İlçe Müftülüğüne bağlı Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan 15 öğrenciye icazet belgesi verildi.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Eğer anne baban, hakkında bilgin olmayan bir şeyi bana ortak koşman için seni zorlarlarsa bu durumda onlara uyma ama yine de onlara dünyada iyi davran... (Lokmân, 31/15)

3 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da din görevlileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” ön elemeleri heyecanı yaşadı.