2 hafta önce GÜNDEM

Sıcaklıkların ve rüzgarın şiddetini artırmasıyla yurdun batı bölgelerinde orman yangını, kuvvetli yağışlar nedeniyle Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde ise sel riski bulunuyor.

2 hafta önce Dini kavramlar

Din ne demektir? Dinin sahibi kimdir? Hak din, Batıl din ve Muharref din nedir? Din hakkında mutlaka bilinmesi gerekenler.

2 hafta önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı Öğretmen Alım Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih" duyurusu yapıldı.

2 hafta önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı yaz Kur'an kurslarında, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğretilmesinin yanı sıra mutfak ve sanat atölyeleri ve yüzme dersleri verilecek.

2 hafta önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocukları ve gençleri 1 Temmuz'da tüm camilerde açılacak Yaz Kur'an Kurslarına davet etti.

2 hafta önce Dini kavramlar

Şeriat kavramının anlamı nedir? Şeriat kanun mudur? Şeriatı kim koymuştur? Şeriatla ilgili bilinmesi gerekenler nelerdir?

2 hafta önce Filistin

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze'de yüzbinlerce insanın hâlen yeterli barınma, gıda, ilaç ve temiz sudan mahrum olduğunu belirtti.

2 hafta önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'in Menderes ve Selçuk ilçelerinde çıkan orman yangınlarında yaklaşık 500 hektar alanın etkilendiğini söyledi.

2 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

2 hafta önce Bir Ayet

Allah her anımızda bizimledir, her hâlimizi bilir, her yaptığımızı görür ve her düşündüğümüzden haberdardır.