2 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Görüyorsunuz işgalci, zalim, siyonist topluluk nasıl bebekleri, çocukları, masumları, kadınları gözünü kırpmadan canavardan beter şekilde öldürüyor. Nasıl bombalıyor görüyorsunuz dünyanın gözü önünde. Beşerin derdine dermandır Kur'an." dedi.

2 hafta önce Bir Ayet

Dünya hayatı, doğruyu bulmak isteyenler için yeterli bir süredir. Ahiretteki korkudan emin olmak ve orada nimetler içinde sefa sürmek, Rabbimizin rızasına uygun yaşamaya bağlıdır.

2 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Biz bu kitabı sana gerçeğin bilgisi olarak indirdik. Öyleyse samimi bir inanç ve bağlılık göstererek sadece Allah’a kulluk et." (Zümer, 39/2)

2 hafta önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde 1 Temmuz itibariyle başlatılan Yaz Kur'an Kursları için din görevlileri tarafından camilerde hazırlık yapıldı.

2 hafta önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından "Din Görevlileri Arası Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu, Hadis-i Şerif Ezberleme ve Proje İl Birinciliği Yarışmaları” yapıldı.

2 hafta önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri Develi İlçesi Çomaklı Mahallesi’nde medfun olan şehit din görevlileri Hüseyin Yıldız ve Mehmet Taşkesen, şehadetlerinin 32. yıl dönümünde dualarla anıldı.

2 hafta önce Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü ana hizmet binasının temeli dualarla atıldı.

2 hafta önce Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü, "2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları"nda il birincilerini belirledi.

2 hafta önce Yalova Müftülüğü

Judıt Azra Csermendy, Yalova İl Müftülüğünde düzenlenen İhtida Merasiminde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

2 hafta önce DİYANET HABER

Diyanet Akademisi ve Müsdav Akademi iş birliğinde gençlere yönelik umreyle birlikte pratik Arapça turları başlatıldı.