2 hafta önce #KEŞFET

Muharrem Nedir? Muharrem Ayı ve Önemi, 2024 Muharrem ayı ne zaman? 2024  Aşure günü ne zaman? 2024  Muharrem ayı ne zaman?

2 hafta önce #KEŞFET

Kur'an-ı Kerim'de kaç secde ayeti vardır? Kur'an-ı Kerim'deki secde ayetleri, Kur'an-ı Kerim'deki secde ayetleri nasıl anlaşılır?

2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'nin ocak-haziran döneminde komşuları İran, Yunanistan, Irak, Gürcistan, Suriye ve Bulgaristan'a yaptığı ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,6 artarak 11,6 milyar dolara çıktı.

2 hafta önce Filistin

Malezya, hükümet, sivil toplum kuruluşları ve şirketlerin de desteğiyle Filistin için insani yardım girişimi başlatıldığını duyurdu.

2 hafta önce DÜNYA

Sudan'ın batısındaki Kuzey Darfur eyaletinin merkezi Faşir'de hayvan pazarını hedef alan topçu bombardımanında 12 sivilin öldüğü, 20 sivilin yaralandığı bildirildi.

2 hafta önce Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Viranşehir İlçesinde bulunan Kemal Veysi Tepret Cami, çocuk sesleriyle şenleniyor.

2 hafta önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da düzenlenecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınava giriş belgelerini erişime açtı.

2 hafta önce GÜNDEM

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde arazide çıkan ve ormana sıçrayan yangınının kontrol altına alınması için ekiplerin mücadelesi devam ediyor.

2 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

2 hafta önce GÜNDEM

İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın nedeniyle Sarnıç ve Beşyol mahalleleri tahliye edildi.