2 hafta önce Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü tarafından "Din Görevlileri Arası Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Hadis-i Şerif Ezberleme İl Birinciliği Yarışmaları” yapıldı.

2 hafta önce Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) koordinatörlüğünde Diyanet Adana İzcilik Kulübü üyelerine yönelik kamp düzenlendi.

2 hafta önce Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünce din görevlileri arası "Etkili Hutbe Sunumu, Hadis-i Şerif Ezberleme ve Proje Yarışma"larının İl Finali gerçekleştirildi.

2 hafta önce Aksaray Müftülüğü

Aksaray İl Müftülüğü mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik Yaz Kur’an Kursu açtı.

2 hafta önce Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya’da ikamet eden Danimarka uyruklu Emma Herler Mortensen, İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

2 hafta önce DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Genel Sekreteri Eyüp Kalyon, Almanya'da camilere yönelik saldırılarda, özellikle İsrail'in Gazze'ye saldırılarının başlamasından sonra ciddi artış olduğunu belirtti.

2 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Okumadan, yazmadan en iyi olmamız mümkün değildir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin içerisinde Türkiye Diyanet Vakfımızın açmış olduğu bu kitabevi, bu anlayışa destek olmak için açılmıştır." dedi.

2 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Farklı ırktan insanlar olabilir, farklı düşünceden, farklı felsefeden insanlar olabilir. Önemli olan herkesin birbirinin inancına, birbirinin düşüncesine saygı göstererek ve huzur içerisinde yaşaması." dedi.

2 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in 7 Ekim'den bu yana eğitim kurumları dahil büyük bir yıkıma yol açtığı Gazze Şeridi'nde, UNRWA'ya bağlı okullara kayıtlı yaklaşık 300 bin öğrencinin 9 aydan bu yana okullarından uzakta kaldığı bildirildi.

2 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da gerçekleştirilen "Koruyucu Aile" konferansında konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Halil Kılıç “Ümmetin çocuklarını düşünmek zorundayız.” dedi.