1 hafta önce GÜNDEM

Sağlık Bakanlığı, Ordu, Samsun, Muş, Erzurum, Elazığ ve Ağrı'da selden etkilenen bölgelerde 7 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timi ve 22 ambulansın görevlendirildiğini bildirdi.

1 hafta önce GÜNDEM

Küçükçekmece'de, 3 servis aracı ile su tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

1 hafta önce DÜNYA

Bangladeş'in Sunamganj bölgesinde 3 haftadır sel sularının çekilmemesi, yaklaşık 500 bin kişiyi olumsuz etkiledi.

1 hafta önce DÜNYA

Pakistan'da buzulların erimesiyle meydana gelen sel nedeniyle Skardu kentinde yüzlerce kişinin "evsiz" kaldığı belirtildi.

1 hafta önce Bir Ayet

Rabbimiz Allah (cc), her şeyi yaratan, yaratmaya devam eden ve rızıklandırandır. Allah Teâla (cc), bizleri yoktan var ettiği gibi öldükten sonra tekrar diriltecektir. Çünkü yoktan yaratan, tekrar diriltmeye de kadirdir.

1 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Müslüman’ın Müslüman üzerindeki hakkı beştir: Selamını almak, hastalandığında ziyaretine gitmek, cenazesine katılmak, davetine icabet etmek ve aksırdığında ona rahmet dilemek." (Buhârî, Cenâiz, 2)

1 hafta önce DİYANET HABER

Bosna Hersek'te 1992-1995'teki savaşta Sırplar tarafından ortadan kaldırılan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen rekonstrüksiyon çalışmaları kapsamında aslına uygun yeniden yapılan Sinan Bey Camii 12 Temmuz'da ibadete açılacak.

1 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Hicri yılbaşında Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanlığı tarafından Kabe’nin örtüsü değiştirildi.

1 hafta önce İstanbul Müftülüğü

Okudukları üniversiteden dereceye girerek mezun olan ikiz kardeşler, Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu'yu ziyaret etti.

1 hafta önce Diyanet Bilgi

Ramazan orucundan sonra tutulan en faziletli oruç olduğu rivayet edilen Muharrem orucu ne zaman ve nasıl tutulur? Peygamber Efendimiz (s.a.s.) Muharrem orucu hakkında neler söylemiştir?