1 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocukların da olduğu en az 15 Filistinli şehit oldu ve 22 kişi yaralandı.

1 hafta önce GÜNDEM

Kırklareli merkeze bağlı Karahamza köyünde anız alanında başlayıp meşe ağaçlarının olduğu araziye sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

1 hafta önce DEPREM

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 hafta önce GÜNDEM

Sahip olduğu özellikler dolayısıyla filmlere de konu olan "deli bal"ın üretim dönemi başladı.

1 hafta önce GÜNDEM

Bu yıl haziranda yaşanan yüksek sıcaklıklar, İzmir'in verimli ovalarında yetişen domateste hasadı öne çekti. Erken hasat ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle domates kurutma mesaisi de geçmiş yıllara göre 10 gün erken başladı.

1 hafta önce EKONOMİ

"Lojistik Pazar Görünümü Türkiye 2024" raporuna göre, Türkiye, lojistik sektöründeki potansiyelini kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak Avrupa, Asya ve Orta Doğu'daki yatırımcıları cezbetmeyi hedefliyor.

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye, 85 milyon 372 bin 377 kişilik nüfusuyla 194 ülke arasında 18. sırada yer alırken çocuk ve genç nüfus oranında Avrupa ortalamasını aştı.

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de genel aydınlatma sistemine 140 bin LED armatür eklenerek 1 Temmuz itibarıyla yıllık 82 milyon lira tasarruf sağlandığı bildirildi.

1 hafta önce DİYANET HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "NATO Liderler Zirvesi'nde Ortak değerlerimizin samimiyet testinden geçmekte olduğu Gazze'de Filistin halkına yönelik katliamları gündeme taşıyacağız" dedi.

1 hafta önce GÜNDEM

Edirne'de kuraklık ve tarımsal sulamaya bağlı olarak su seviyesi düşen, Türkiye-Yunanistan sınırını oluşturan Meriç Nehri'nde, akışın hızlandırılması ve kanallara su iletiminin sağlanması için temizlik çalışması yürütülecek.