1 hafta önce GÜNDEM

Prof. Dr. Seyran Bozkurt, "Vücut ısısı artmaya başlayınca bazı hasarlanmalara yol açıyor. Beyin dokusu, kalp, karaciğer, böbrek gibi birçok sistemin bozulmasına neden oluyor." dedi.

1 hafta önce Hadislerle İslam

Ağız ve diş temizliği neden önemlidir?

1 hafta önce Dualar

Selâmdan Sonra okunacak Dua Namaz Sonrası tesbihat

1 hafta önce Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından Arapgir Merkez Kur'an Kursu ve Hüseyin Ege Kuran Kurslarında "Teknoloji bağımlılığı" semineri verildi.

1 hafta önce Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü tarafından düzenlenen din görevlileri arası yarışmalarda il birincileri belli oldu.

1 hafta önce GÜNDEM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Okay Memiş, "Türkiye'nin tüm derelerini, 2 yıl içinde en azından malzemeli bakımını yaparak Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz, AFAD'ımız ile Sayın Valilerimizin koordinasyonunda ıslah etmeyi planlıyoruz." dedi.

1 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde yerlerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okulun kapısına düzenlediği saldırıda şehit sayısının 29'a çıktığı açıklandı.

1 hafta önce DÜNYA

"11 Temmuz Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 hafta önce #KEŞFET

Akabe Biatları nerede yapıldı? Akabe Mescidi Mekke'nin neresinde. Mekke'deki ziyaret yerlerinden Akabe denilen yerde tarihte hangi olay oldu?

1 hafta önce Bir Ayet

Amel defterlerinin açıldığı gün bütün gerçekler ortaya çıkacak, organlarımız da yaptıklarımıza şahitlik edecektir. Müslümanın hayatı, ihsan kalitesinde olmalıdır.