6 gün önce Malatya Müftülüğü

Malatya Battalgazi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Filistin yararına düzenlenen kermesin geliri Türkiye Diyanet Vakfı Şubesine teslim edildi.

6 gün önce İHTİDA HABERLERİ

Bursa'da Kur’an-ı Kerim’den etkilenen Rusya Vatandaşı Tatiana, düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

6 gün önce GÜNDEM

Hakkari'de nesli tehlike altında olan yaban keçisi sayısının, bilinçlendirme ve koruma çalışmaları sayesinde arttığı gözlemlendi.

6 gün önce GÜNDEM

İzmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

6 gün önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, "siyonist" kelimesinin "nefret söylemi ve hakaret" anlamında kullanıldığının tespit edilmesi durumunda bu paylaşımların platformlarından kaldırılacağını bildirdi.

6 gün önce GÜNDEM

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıcak hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

6 gün önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da düzenlenecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınava giriş belgelerini erişime açtı.

6 gün önce Filistin

Katil İsrail'in cezaevinde 9 ay kaldıktan sonra "perişan bir halde" salıverilen Filistinli, kaldığı cezaevini uluslararası hukuka aykırı pek çok eylemin merkezi haline gelen Guantanamo hapishanesine benzetti.

6 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye'nin, Irak ve Suriye sınırları boyunca 30-40 kilometre derinliğinde güvenlik koridoru oluşturmaya ve bölgeyi teröristlerden tamamen temizlemeye kararlı olduğunu vurguladı.

6 gün önce YAŞAM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bingöl balı ve Osmaniye yer fıstığının Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili almasıyla ilgili, coğrafi işaretli ürün sayısını artırmaya ve uluslararası alanda tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.