1 hafta önce Muğla Müftülüğü

Muğla Menteşe İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Bekir Çığlı Kız Hafızlık Kur’an Kursu’ndan mezun olan 29 öğrenci için İcazet programı düzenlendi.

1 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Srebrenitsa soykırımının 29. yıl dönümünde bir mesaj paylaştı.

1 hafta önce Biyografiler

Yarım asrı aşan gazetecilik hayatının önemli bir bölümünü mahkeme salonu ve cezaevlerinde geçiren usta kalem, yazılarında Osmanlı Türkçesine çok değer verdi.

1 hafta önce Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta Diyanet İşleri Başkanlığınca 100. yıl kapsamında düzenlenen "100 Çocuk Şenliği" gerçekleştirildi.

1 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gaziantep'te valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti.

1 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

Sırbistan vatandaşı Andela Yalçın (28), Gazze'deki insanlık dramı ve Filistinlilerin teslimiyetinden etkilenerek Müslüman oldu.

1 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.

1 hafta önce EKONOMİ

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

1 hafta önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampının 7’ncisi 14-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.