5 gün önce Filistin

Katil İsrail makamlarının özelliklerini değiştirmek için işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El Halil kentinde bulunan İbrahim Camii'nin avlusunun üzerini örttüğü belirtildi.

5 gün önce Muğla Müftülüğü

Muğla Menteşe İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Bekir Çığlı Kız Hafızlık Kur’an Kursu’ndan mezun olan 29 öğrenci için İcazet programı düzenlendi.

5 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Srebrenitsa soykırımının 29. yıl dönümünde bir mesaj paylaştı.

5 gün önce Biyografiler

Yarım asrı aşan gazetecilik hayatının önemli bir bölümünü mahkeme salonu ve cezaevlerinde geçiren usta kalem, yazılarında Osmanlı Türkçesine çok değer verdi.

5 gün önce Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta Diyanet İşleri Başkanlığınca 100. yıl kapsamında düzenlenen "100 Çocuk Şenliği" gerçekleştirildi.

5 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gaziantep'te valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti.

5 gün önce İHTİDA HABERLERİ

Sırbistan vatandaşı Andela Yalçın (28), Gazze'deki insanlık dramı ve Filistinlilerin teslimiyetinden etkilenerek Müslüman oldu.

5 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

5 gün önce GÜNDEM

Türkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.

5 gün önce EKONOMİ

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.