1 hafta önce EKONOMİ

Havacılık güvenliğini artırmak ve uluslararası düzenlemelere uyum sağlamak amacıyla çıkarılan düzenleme kapsamında havalimanlarında tüm yolcuların elle aranmalarına imkan veren düzenlemeye sektörden destek geldi.

1 hafta önce GÜNDEM

Van'ın Gevaş ilçesinde kooperatif kuran ve pembe arıcılık kıyafetleriyle dikkati çeken kadınlara, 250 arılı karakovan hibe edildi.

1 hafta önce EĞİTİM

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) süreci, 14 Temmuz'da yapılacak genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak.

1 hafta önce GÜNDEM

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ağaç park halindeki aracın üzerine devrildi, bir otomobilde kayganlaşan yolda refüje çarptı.

1 hafta önce GÜNDEM

Sultangazi'de, İETT otobüsünün tıra çarptığı kazada, yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

1 hafta önce DÜNYA

Nepal'in Chitwan bölgesinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında, 2 otobüsün de heyelan nedeniyle nehre yuvarlanması sonucunda toplam 62 kişi kayboldu.

1 hafta önce DİYANET eKİTAP

Peygamberimizi tanımak ve onu sevmek mutlulukların en güzelidir. Onun hayatı, bizim için güzel örneklerle doludur. Bu kitapta, Peygamberimizin örnek yaşantısını ve İslâm dinini anlatmak için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız.

1 hafta önce Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da Diyanet İşleri Başkanlığınca 100. Yıl kapsamında düzenlenen "100 Şenlikte Buluşuyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

1 hafta önce #KEŞFET

Mescid-i Kıbleteyn ne anlama gelmektedir? Mescid-i Kıbleteyn Mescid-i Nebevi'ye ne kadar uzaklıktadır? Mescid-i Kıbleteyn'in önemi

1 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerine ait bir savaş uçağının, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir grup Filistinliyi hedef alması sonucu şehit olanların ve yaralananların olduğu bildirildi.