4 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerine ait bir savaş uçağının, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir grup Filistinliyi hedef alması sonucu şehit olanların ve yaralananların olduğu bildirildi.

4 gün önce Bir Ayet

Ahirette herkes ameline karşılık bulacaktır. İyiliğin karşılığını vermemek zulümdür. Kötülük yapanları ise Allah (cc) dilerse bağışlayabilir.

4 gün önce GÜNDEM

Bahçelievler'de yan duvarından bir parçanın düşmesi nedeniyle 6 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

4 gün önce GÜNDEM

Eskişehir'de çarpışan 2 otomobil ile kazanın etkisiyle yola savrulan direğe çarpan başka bir aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

4 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Ellerinizle, dillerinizle ve mallarınızla cihad edin." (Nesâî, Cihâd, 48)

4 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan Silivri İlçe Müftülüğüne bağlı camilerdeki Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret etti.

5 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Yaz Kur’an kurslarımıza devam eden çocuklarımızın sayısı 2 milyonu aştı.” dedi.

5 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye’nin savunma sanayinde çok güzel işler yapıldığını belirterek “ASELSAN’ı ziyaret ettim 5 bin mühendisimiz, hepsi bizim çocuklarımız ve ne güzel şeyler yapıyorlar.” dedi.

5 gün önce #KEŞFET

Hadis-i şeriflerde cuma gününün önemi, Cuma günü ne zaman dua edilmelidir? Cuma gününde salavat çekmenin önemi

5 gün önce KÜLTÜR - SANAT

Osman Ağa Demirtaş ve Murat Gürel'in "Kufi Hattın Sırrıyla Esmaü'l-Hüsna" sergisi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yeni Cami Hünkar Kasrı'nda sanatseverlerle buluştu.