4 gün önce ALİ ERBAŞ

Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde hutbe irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "15 Temmuz, azmin ve cesaretin zillete ve korkaklığa galebe çaldığı şanlı bir direniştir." dedi.

5 gün önce DEPREM

6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Hatay'ın Altınözü ilçesi Karbeyaz Mahallesi'nde depremzedeler için yapımı süren 117 köy tipi afet evinin eylülde teslim edilmesi planlanıyor.

5 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

5 gün önce EKONOMİ

Havacılık güvenliğini artırmak ve uluslararası düzenlemelere uyum sağlamak amacıyla çıkarılan düzenleme kapsamında havalimanlarında tüm yolcuların elle aranmalarına imkan veren düzenlemeye sektörden destek geldi.

5 gün önce GÜNDEM

Van'ın Gevaş ilçesinde kooperatif kuran ve pembe arıcılık kıyafetleriyle dikkati çeken kadınlara, 250 arılı karakovan hibe edildi.

5 gün önce EĞİTİM

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) süreci, 14 Temmuz'da yapılacak genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak.

5 gün önce GÜNDEM

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ağaç park halindeki aracın üzerine devrildi, bir otomobilde kayganlaşan yolda refüje çarptı.

5 gün önce GÜNDEM

Sultangazi'de, İETT otobüsünün tıra çarptığı kazada, yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

5 gün önce DÜNYA

Nepal'in Chitwan bölgesinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında, 2 otobüsün de heyelan nedeniyle nehre yuvarlanması sonucunda toplam 62 kişi kayboldu.

5 gün önce DİYANET E-KİTAP

Peygamberimizi tanımak ve onu sevmek mutlulukların en güzelidir. Onun hayatı, bizim için güzel örneklerle doludur. Bu kitapta, Peygamberimizin örnek yaşantısını ve İslâm dinini anlatmak için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız.