4 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

4 gün önce EKONOMİ

Havacılık güvenliğini artırmak ve uluslararası düzenlemelere uyum sağlamak amacıyla çıkarılan düzenleme kapsamında havalimanlarında tüm yolcuların elle aranmalarına imkan veren düzenlemeye sektörden destek geldi.

4 gün önce GÜNDEM

Van'ın Gevaş ilçesinde kooperatif kuran ve pembe arıcılık kıyafetleriyle dikkati çeken kadınlara, 250 arılı karakovan hibe edildi.

4 gün önce EĞİTİM

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) süreci, 14 Temmuz'da yapılacak genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak.

4 gün önce GÜNDEM

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ağaç park halindeki aracın üzerine devrildi, bir otomobilde kayganlaşan yolda refüje çarptı.

4 gün önce GÜNDEM

Sultangazi'de, İETT otobüsünün tıra çarptığı kazada, yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

4 gün önce DÜNYA

Nepal'in Chitwan bölgesinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında, 2 otobüsün de heyelan nedeniyle nehre yuvarlanması sonucunda toplam 62 kişi kayboldu.

4 gün önce DİYANET E-KİTAP

Peygamberimizi tanımak ve onu sevmek mutlulukların en güzelidir. Onun hayatı, bizim için güzel örneklerle doludur. Bu kitapta, Peygamberimizin örnek yaşantısını ve İslâm dinini anlatmak için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız.

4 gün önce Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da Diyanet İşleri Başkanlığınca 100. Yıl kapsamında düzenlenen "100 Şenlikte Buluşuyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

4 gün önce #KEŞFET

Mescid-i Kıbleteyn ne anlama gelmektedir? Mescid-i Kıbleteyn Mescid-i Nebevi'ye ne kadar uzaklıktadır? Mescid-i Kıbleteyn'in önemi