4 gün önce DİYANET HABER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.

4 gün önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Dijital Yayınlar Daire Başkanlığınca seslendirilmesi yapılan "Din İstismarı ve Fetö Gerçeği" dijital platformlarda yerini aldı.

4 gün önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye nüfusunun yüzde 86,5'inin internet, 67,4'ünün sosyal medya kullanıcısı ve yüzde 93,8'inin mobil bağlantı sahibi olduğunu bildirdi.

4 gün önce EĞİTİM

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, fırsat eşitliği ve kapsayıcılık ilkeleri temelinde geliştirdiği DABİS ile LGS ve YKS tercih döneminde adayları bu yıl da güncel ve objektif verilerle destekleyecek.

4 gün önce GÜNDEM

Karadeniz'in batısında 16 kilometre uzunluğa sahip Kocaali sahiline renk katan nesli tükenme tehdidi altındaki kum zambaklarının varlığını sürdürmesi için koruma tedbirleri alınıyor.

4 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

4 gün önce Filistin

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, İsrail saldırıları altındaki Gazze'de bir çocuk neslinin tamamını kaybetmenin eşiğinde olduklarını duyurdu.

4 gün önce GÜNDEM

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Prof. Dr. Faruk Buyru, yazın sıcak havayı daha çok hisseden hamilelerin güneşin dik geldiği saatlerde mümkün olduğunca dışarı çıkmaması gerektiğini bildirdi.

4 gün önce ALİ ERBAŞ

Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde hutbe irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "15 Temmuz, azmin ve cesaretin zillete ve korkaklığa galebe çaldığı şanlı bir direniştir." dedi.

4 gün önce DEPREM

6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Hatay'ın Altınözü ilçesi Karbeyaz Mahallesi'nde depremzedeler için yapımı süren 117 köy tipi afet evinin eylülde teslim edilmesi planlanıyor.